Søde lille Luna blev klippet helt kort fordi hun var for filtret til at børste ud.

Slået op af Odense Hundesalon i Fredag den 6. marts 2020

Aussie den Australske Terrier trængte meget til at blive trimmet. Han lignede næsten en Skye Terrier?

Opslået af Odense Hundesalon på 27. april 2016

I dag havde vi besøg af en skøn lille Cesky terrier han hvalp. Han skulle ikke klippes men kom for at lege med mine hvalpe da han er enebarn . Der var jo også kunder i salonen nemlig Sofus & Simba ( Norfolk Terriers) som hilste på bag ved hegnet.

Opslået af Odense Hundesalon på 3. februar 2016

Luna er en 8 år gl cavalier king charles spaniel , som var på hundesalon for første gang. Ejer fotalte at det var et problem for dyrlægen at klippe negle på hende. Efter jeg havde klippet 1. pote uden problemer besluttede jeg at filme imens jeg klippede 2. forbens pote og negle.

Opslået af Odense Hundesalon på 30. november 2015

Baloo blev så glad da han så Chilli komme ind af døren. Det jo en som mig Norwich møde med lyd på❤️

Opslået af Odense Hundesalon på 16. november 2015

I dag havde jeg skønne Oscar til trim, desværre måske for sidste gang. Så vi talte lidt om hvad hans ejer måske kunne gøre . Her viser jeg lidt forskellige trimmesten / pimpsten og hvordan de kan bruges.

Opslået af Odense Hundesalon på 19. oktober 2015

I eftermiddag havde jeg besøg af søde Zindy. Hun er en Parson Russell Terrier på 5 mdr. Når hun ikke var på trimmebordet hyggede hun sig med legetøj og senere også med Mollys sorte hår

Opslået af Odense Hundesalon på 15. oktober 2015

Pyha det har været en lang dag i dag , men også hyggelig. Her er det Whimpy,som er en Basset Fauve de Bretagne, der er på bordet imens hans bror Charlie har pause.

Opslået af Odense Hundesalon på 23. marts 2015